Nieuws van september 2024

5 items

Zondagsbrief van zondag 15 september 2024

Publicatiedatum: 

       ‘Afscheid van een zomer’ De bladeren, ze vallen de zomer legt haar vleugels neer de lijster zingt haar laatste liedje de weerstand heeft geen woorden meer. Dit was het dan, ik laat je gaan de winter spreidt z’n loper uit verloren trekt de zon haar jas aan en schijnt nog een keer door de… Lees verder »

Diaconie-project 2024 ‘Vergeet mij niet’.

Publicatiedatum: 

Het najaarsproject van Nei Naoberschap Dalen is de actie “Vergeet Mij Niet’. Dit project in eigen dorp, is voor een steeds groter wordende groep mensen met geheugenproblemen. Het is een project voor mensen die (nog) thuis wonen, met hun mantelzorgers. Vooral bedoeld om de sociale contacten te bevorderen en een gevoel van saamhorigheid te geven.… Lees verder »

Zondagsbrief van zondag 8 september 2024

Publicatiedatum: 

We vinden het fijn dat u er bent, of zoals wij hier in Dalen zeggen:   ‘Bliede daj der bint’.  U bent van harte welkom in de Dorpskerk van Dalen, waar wij een vindplaats proberen te zijn, van geloof, hoop en liefde. Ds. P. Ravensbergen uit Aalden is onze voorganger vanochtend én de organist is… Lees verder »

Uitnodiging voor jonge mensen.

Publicatiedatum: 

Misschien ben jij jong (jong van leeftijd en/of jong van geest) en heb je weleens gedachten over (de band die je hebt met) geloof en kerk. Ik nodig je uit voor een gespreksgroep over vragen die je kunnen bezighouden. Niet om op alle vragen antwoord te krijgen, maar wel om samen te leren over wie… Lees verder »

Zondagsbrief van zondag 1 september 2024

Publicatiedatum: 

‘De onderstroom’ De golven zijn de dagen, de dagen van het jaar en het lijkt of zij vertellen, hoe het ons vergaat Maar…. de onderstroom, die niemand ziet bepaalt de richting op elk gebied !         Stef Bos  Welkom in de Dorpskerk van Dalen. Bliede daj der bint! Op deze eerste zondag van de maand gaat… Lees verder »