Na de Elvisdienst in oktober 2022 en de TOP2000-dienst op 10 dec. 2023, is er dit jaar weer een editie van de Top2000-dienst, deze keer met het thema ‘Verbinding’.

Verbinding die we krijgen door het samen zingen en beleven in het TOP2000 projectkoor. Om dan samen in onze Dorpskerk, er een hele mooie en waardevolle muziekavond van te maken. Wat kan samen muziek maken toch leuk en inspirerend zijn. Hierbij vragen wij jullie, om samen met zangers en zangeressen uit Steenwijksmoer, Coevorden, Dalen, Dalerveen én iedereen die graag mee wil zingen, mee te doen aan dit (tijdelijke) projectkoor, die begeleid wordt door een liveband.

Deze muziekdienst is op zondagavond 15 december 2024,

om 19.00 uur!

Popmuziek spreekt veel mensen aan, zowel binnen als buiten de kerk. Er is ontzettend veel popmuziek voorhanden waardoor mensen geïnspireerd  en getroost worden. Een Top2000-kerkdienst geeft daar een podium aan. Gasten herkennen hun eigen muziek en ervaren dat er ruimte en waardering in de kerk is voor die muziek. Muziek met woorden van herkenning, zingeving en inspiratie, zoals b.v. de muziek van Danny Vera, the Carpenters, Leonard Cohen, Daniël Lohues of the Beatles, e.a.

Net als vorig jaar komt het koor Palet ui Steenwijksmoer, met live band, die avond zingen en spelen. Maar muziek maken is vooral leuk, wanneer je het samen doet. De zangeressen en hun dirigente vinden het heel leuk, wanneer jullie weer aanschuiven op hun repetitieavonden.

Overzicht Top2000 dienst 2023

De repetitieavonden zijn op de vrijdagavonden van 19.00 – 20.00 uur. De eerste avond van het seizoen is op vrijdagavond 6 september. Later in de maand aanschuiven mag natuurlijk ook. Het is in de Franciscuskerk, aan de Hoofdweg 32 in Steenwijksmoer. De repetitieruimte is aan de zijkant van de kerk.

Mochten er vragen zijn, of mensen zoeken voor het samen rijden naar Steenwijksmoer, neem dan contact op met Peter Hollenga: tel. 06 15663999

  • werkgroep Top2000 2024 >                                                   

Bertine Welink, Arjan Prenger, Kees Oosterhof en Peter Hollenga.