Welkom in de Dorpskerk van Dalen

Welkom, welkom in ons midden, hier in onze kerk. Waar wij proberen een vindplaats te zijn van geloof, hoop en liefde en samen vertrouwen op die rode draad in ons leven. Vanmorgen is onze voorganger mevr. Ria Kamps uit Aalden. Zij vervangt ds. Pieterjan de Buck die wegens familieomstandigheden niet kan voorgaan. Fijn, dat mevr. Kamps (alweer) kan invallen. De organist is vandaag Geert Meendering uit Borger.


-Koffiedrinken na de dienst:

Met elkaar in gesprek gaan, elkaar weer ontmoeten, naar elkaar luisteren. U bent daarvoor na de dienst onder het genot van een kopje koffie of thee, allemaal van harte uitgenodigd!


-Collectes vandaag:
De rondgangscollecte tijdens deze dienst is bestemd voor de Diaconie (Kerk in Actie-Zending Pakistan) en de uitgangscollecte is voor het in standhouden van onze eredienst hier in Dalen. Munten zijn te koop aan de Mr. Cassastraat 62 tel: 0524 795028


-Barbecue:

De jaarlijkse BARBECUE is dit jaar op zondag 18 augustus in de pastorietuin. (achter de Weme) Aanvang vanaf 17.00 uur. Meer informatie bij Hanneke Koops:
koopshakstee@gmail.com T. 06 48425561


-Autodienst naar de kerk:

Wilt u graag naar de kerk, maar u hebt geen vervoer? Dan is er zondags de autodienst. Volgende week zondag 18 aug. is Heika Meppelink de chauffeur, T. 06 10814647


-Een groet van de gemeente:

Vorige week (zondag 4 aug.) zijn de bloemen vanuit de kerk bezorgd bij mevr. G. Boesjes-Hazelaar, Maandehof 18 Dalen en een kaart (met groet) is verstuurd naar C.A. van Oosterom, Oude Coevorderweg 20, ook in Dalen.


-Dorpskerk Dalen op de Zomermarkten:

Komende woensdag 14 aug. bent u van harte welkom op (alweer) de laatste zomermarkt, waar onze kerk aan meewerkt! Er is dan geen bazaar en rad van fortuin, maar ALLEEN KNIEPERTJES en POFFERTJES VERKOOP!


-Omzien naar elkaar:

Plotseling kan alles anders zijn. (b.v. door ziekte, of bij een ziekenhuisopname) en is het fijn én belangrijk om steun en aandacht van de mensen om je heen te krijgen. In deze rubriek vragen we, als u dit herkent en u wilt dit graag delen, om dit door te geven: tel 06 15663999. Vandaag vragen wij u aandacht voor onze dominee Pieterjan en zijn vrouw Johanna. Hoofdstraat 26, 7751 GC Dalen. Zij maken momenteel een moeilijke en onzekere tijd door.


-Spreuk van de zondag:

We zorgen het beste voor de toekomst,
door nu voor het heden te zorgen. Jon Kabat-Zinn


-Agenda september:

11 sept.>  Filmavond in de Weme: Une Belle Course
22 sept.> Startzondag, meer info in de nieuwe Zandloper
24 sept.> Repetitie passieoratorium ‘Een gat in het dak’
25 sept.> Repetitie Ad-hoc koortje Avondmaalsdienst
27 sept.> de Weme ‘Sirkelslag’ meer info Zandloper!


Kerkdiensten – Agenda:

-Dienst volgende week zondag:
Volgende week zondag 18 aug. is er ook weer dienst in onze Dorpskerk. De voorganger is dan onze eigen dominee ds. Pieterjan de Buck en de organist is Bert van der Klis uit Emmen.


Zondag 25 aug. – 10.00 uur

Ds. K. v.d. Sloot Voorthuizen


Zondag 1 sept. – 10.00 uur

Ds. Pieterjan de Buck


Zondag 8 sept. – 10.00 uur

Ds. P. Ravensbergen Aalden