Nieuws van augustus 2024

6 items

Startzondag 22 september 2024

Publicatiedatum: 

Op 22 september houden we in onze Dorpskerk de Startzondag. Het thema is: ‘Als nieuw! Leven in het licht van Gods koninkrijk. ’ We nodigen iedereen van harte uit om erbij te zijn! Het programma ziet er in grote lijnen als volgt uit. Na de kerkdienst gaan we in De Weme een kopje koffie /… Lees verder »

Top 2000 zangers en zangeressen gezocht!

Publicatiedatum: 

Na de Elvisdienst in oktober 2022 en de TOP2000-dienst op 10 dec. 2023, is er dit jaar weer een editie van de Top2000-dienst, deze keer met het thema ‘Verbinding’. Verbinding die we krijgen door het samen zingen en beleven in het TOP2000 projectkoor. Om dan samen in onze Dorpskerk, er een hele mooie en waardevolle… Lees verder »

Zondagsbrief van zondag 25 augustus 2024

Publicatiedatum: 

Goede morgen, welkom allemaal, ik met mijn en jij met jouw verhaal, lachen, huilen, vrolijkheid en pijn, alles mag er zijn! God, ik vraag U, kom in onze kring. Wees erbij wanneer ik bid en zing. Ik met mijn en U met Uw verhaal verteld in mensentaal.  Lied 288 Allemaal welkom in de Dorpskerk van… Lees verder »

Zondagsbrief van zondag 18 augustus 2024

Publicatiedatum: 

 Bliede daj der Bint, in oouze kark! Allemaal van harte welkom in deze vindplaats op de derde zondag van augustus, waarin vanmorgen dominee Pieterjan de Buck de voorganger is. En achter het orgel zit vandaag, voor het laatst, organist Bert van der Klis uit Emmen. Bedankt Bert,  voor de vele mooie muziekuren! Het orgel… (en… Lees verder »

Zondagsbrief van zondag 11 augustus 2024

Publicatiedatum: 

Welkom in de Dorpskerk van Dalen Welkom, welkom in ons midden, hier in onze kerk. Waar wij proberen een vindplaats te zijn van geloof, hoop en liefde en samen vertrouwen op die rode draad in ons leven. Vanmorgen is onze voorganger mevr. Ria Kamps uit Aalden. Zij vervangt ds. Pieterjan de Buck die wegens familieomstandigheden… Lees verder »

Zondagsbrief van zondag 4 augustus 2024

Publicatiedatum: 

Vriend jij laat me zien wie ik ben en wat ik meestal ontken want ik praat me overal zo gemakkelijk uit maar als het web rond mij sluit en ik verdwaald ben in de tijd ben jij een spiegel voor mij er is geen vriend zoals jij                                            Stef Bos  *Afgelopen week was de ‘Internationale… Lees verder »