Nieuws van juni 2024

6 items

Zondagsbrief van zondag 30 juni 2024

Publicatiedatum: 

Welkom Kom, als je moe bent van je vlucht. Hier ben je veilig, hier is rust. Kom met je wanhoop en verdriet. Hier mag je weer een toekomst zien. Welkom in Gods huis,                          ‘welkom thuis’. -Lied: ‘Schrijvers van gerechtigheid’-   Vandaag is de laatste zondag van juni; de helft van het jaar zit er… Lees verder »

Zondagsbrief van zondag 23 juni 2024

Publicatiedatum: 

Moge de zon lang op u schijnen, alle liefde u omringen, en het zuivere licht in u, uw weg wijzen. ~Ierse zegen   Welkom in onze Dorpskerk van Dalen. De langste dag is weer geweest: de zomer is begonnen. Het is ook de dag dat de zon het langste schijnt, al zien   wij dat niet… Lees verder »

Kniepertjesbakkers gezocht!

Publicatiedatum: 

Voor de zomeravondmarkten in Dalen zoeken wij, als activiteitencommissie van de Dorpskerk van Dalen, bakkers voor de heerlijke traditionele Knieperties. Meer info hierover bij Roelof Kamps: tel. 06 20475822, mail: r.kamps71@gmail.com Aanwezigheid Dorpskerk Dalen op de Zomermarkten: Woensdag 24 juli 2024. bazaar Woensdag 31 juli 2024. bazaar Woensdag 7 augustus 2024 . bazaar Woensdag 14… Lees verder »

Zondagsbrief van zondag 16 juni 2024

Publicatiedatum: 

Welkom in de Dorpskerk van Dalen Vandaag zijn er twee diensten in onze Dorpskerk van Dalen. In de ochtenddienst is onze eigen dominee Pieterjan de Buck de voorganger en de organist is Bert van der Klis. Vanavond ben je welkom in de Taizéviering, die begint om 19.00 uur. Het thema die avond is: ‘Wachten tot… Lees verder »

Zondagsbrief van zondag 9 juni 2024

Publicatiedatum: 

Dit is een morgen als ooit de eerste Dauw op de aarde, zonlicht van boven, vochtige gaarde, geurig als toen. Dank voor gewassen, grassen en bomen, al wie hier wandelt, ziet: het is goed. Lied 216:2   Welkom op deze zondagmorgen in juni, in de Dorpskerk van Dalen. Een plek voor rust, bezinning, verdieping én… Lees verder »

Zondagsbrief van zondag 2 juni 2024

Publicatiedatum: 

Aan uw tafel U nodigt mij aan tafel, om dicht bij U te zijn te proeven van het leven dat U deelt door brood en wijn U leidt mij in de stilte, ik volg U met ontzag Een plaats van rust waar ik U ontmoeten mag                                                                                     Sela Welkom in de Dorpskerk van Dalen  Vanmorgen… Lees verder »